Api Indjil uitzendingen

API Indjil – 3 september 2023

Lieve Oras-lovers,

Vanavond is de eerste uitzending van Api Indjil na de zomerreces. We beginnen eerst met een nieuwtje: het logo van Api Indjil is geworden … logo C! Naast onze persoonlijke voorkeur, gaven de stemmen de doorslag.

We beginnen de uitzending met een interessante samenstelling,

https://youtu.be/V8YhLaWQ_NU?si=s0HcCcPMh6S8XRKU

Familie Dissels komt aan het woord. Sabine Dissels-Tulaseket is geen onbekende in de (Molukse) muziekscene. Samen met haar man Robin en dochters Jayda en Janai mogen we ze welkom heten. Jip was voor haar onderzoek de afgelopen jaren bij diverse Molukse kerkgemeentes te gast.

En we hebben een kort telefonische interview met niemand minder dan (bung/oom) George Sopacua.

 

Meer weten over onze gasten? Wij zijn nieuwsgierig wat zij te vertellen hebben. Jij ook? Luister vanavond om 20.00 uur naar Api Indjil (radio Oras).

Jangan lupa, sebanbar malam!

Amatoo,

Juud & Mar

Samenstelling en presentatie: Marga Leuwol en Judith Molle. Techniek: Dirk Ayal


API Indjil – 23 juli 2023

Zondag 23 juli is de uitzending van Juud & Mar onder de naam Api Indjil.
❤️ We hebben twee bijzondere gasten uitgenodigd. Onze eerste gast is Rachid, een jonge gedreven lab-assistent. We gaan in het thema ‘geloven?!’ duiken. De tweede gast is jong, zeer muzikaal is en een prachtige stem heeft! Kortom twee geweldige gasten in de studio, een mooi thema en gezelligheid met Juud en Mar. Lekker luisteren dus 😇 en blijf ons volgen op Insta en Facebook.

Beide gasten hebben veel te vertellen. En wij hebben veel te vragen! Ook nieuwsgierig naar hun levensreis? Wil je meer weten? Ga er op tijd voor zitten en luister naar Juud & Mar en hun studiogasten.

Weetjeditje: Daryl’s albumrelease is onlangs online gegaan en op diverse platforms, streamingservices te vinden…

#fullalbum #music #zondagbijJuudenMar #ApiIndjil #RadioOras

 

Social Media Daryl:

IG: https://www.instagram.com/daryljaykyle/

FB: https://tinyurl.com/Daryl-Jay-Kyle

Samenstelling en presentatie: Marga Leuwol en Judith Molle. Techniek: Edmund Vreede


Api Indjil is een programma waarin we op zoek gaan naar verbinding en interactie over het geloof. Geloof je wel of niet, wij willen er graag over in gesprek, met elke keer wisselende gasten aan tafel in de studio. Jong, oud en alles in-between.

api-injil